European Business Network Kft.

Minden vadászterület két kényes kérdése a vadkár elhárítás és az élőhely fejlesztés. A vadkár elhárításának különbőző módszerei ismertek, ezek közül mutatunk be egyet, az élőhelyfejlesztésnek pedig egyik sarkalatos pontja a terület vízellátása. Termékeink erre is megoldást kínálnak.

 

Élőhely fejlesztés, vadászterület vízellátása

 

A cégünk által forgalmazott és beépített modern napelemek teljesen gondozás mentesek, élettartamuk 50 év! Telepíthetőek háztetőre, oszlopra , talajszintű állványzatra ,stb. Szélturbinával együtt telepítve, 24 órás stabil áramellátó, nagyteljesítményű ún. hibrid rendszert alkothat!
A szélturbina évente egyszeri szervizelést igényel (lapátok tisztítása, szilikonozása jéglerakódás ellen, forgórész portalanítása, csúszó érintkezők tisztítása), élettartama 20-25 év.
Későbbi igény esetén a rendszer tetszőlegesen bővíthető, növelhető.

80 W-os napelem, 6 m-es tartóoszlopon, mely riasztóval védhető.

Rozsdamentes, vízálló, földberejtett tároló láda
akkumulátoroknak és vezérlésnek.

Árajánlat

Szélturbinás rendszer árajánlata

PLOTSAVER VADKÁRELHÁRÍTÓ SZER

A szer különleges összetételű szagával hat a vad táplálékkeresésben és táplálkozásban legfontosabb érzékszervére, a szaglására! Nem készteti menekülésre, nem kelt benne félelmet, stresszt, csupán az ösztöneit veszi célba azáltal, hogy az éppen kiszemelt növényt nem ehetővé minősíti! A vad számos olyan növényt nem fogyaszt el és nem is károsít, ami számára mérgező, vagy megemészthetetlen, pl: csattanó maszlag, vagy a mérgező gombafajták.
A szer intenzitásától függően, akár több méterről is elfordulásra, meghátrálásra készteti a táplálkozó vadat, viszont a megriasztott, futva menekülő vad, a szalagkorlátok közé kerülve, szagló távolságon kívül, már nincs befolyásolva a szer által. Ezért célszerű a körbevett területet keresztben, a terület nagyságától függően, akár többször is áthúzni a szalagkorláttal! A szükséges áthúzásokat a terület bejárása után van módunk javasolni.
Ha a védendő területen intenzív, folyamatosan használt vadváltó van, lehetőség szerint, azt két oldalról, egymástól 20-30m-re elhelyezett szalagkorláttal kell kordonszerűen elhatárolni! Ebben az esetben is növeli a hatást, ha bizonyos rendszerességgel, több, különösen veszélyeztetett csemetét, bokrot, kultúrnövényt, külön is bepermetezünk.
Az esetlegesen elszakadt szalag a végein ragasztószalaggal lezárva, (a szövés szét ne szaladjon) néhány öltéssel, vékony drótszállal, vagy fémkapcsokkal összezárható. Kerülni kell a csomózást, mert a szer nem tud megfelelő méretű felületen megtapadni!
A fém tartópálcák horganyzottak, felújíthatóak. A megfelelő elhelyezési magasságot, leszúráskor, a szárán elhelyezett ütköző lemez határolja be.

A vadkárelhárító szer teljes egészében természetes anyagok kombinációjából készül, mely formula, kimagaslóan hatásos a vadkárelhárításban. A speciális szalagon kívül, cserjékre, csemetékre, mezőgazdasági kultúrnövényekre, gyümölcsfákra permetezve is megelőzi a vadállomány kártételét.

A szer teljesen biztonságos, és nem jelent veszélyt a növényekre!


Aktív összetevők: Mentaolaj, rozmaringolaj, nátrium klorid, Deer Stopper formula.
Inaktív összetevők: Tojáskivonat, ecetsav, xanthan gumi, víz.

Figyelmeztetés!
Gyermekektől távol tartandó!
Kerüljük a szer bőrre jutását, kellemetlen szaganyagai miatt, lehetőség szerint egyszerű háztartási gumikesztyűt használjunk.

Használati útmutató:

1. A flakont felrázni használat előtt.
2. 1 rész vadkárelhárító koncentrátumot összekeverni 9 rész vízzel.
3. Permetező készülékkel, vagy pumpás flakonnal vékony réteget kell felhordani a vadkárelhárító szalagra, vagy közvetlenül a növényekre, hogy a szükséges védelmet biztosítsa.
4. Mindenképpen száraz időben végezzük el a permetezést.
5. Lehetőség szerint 0+5 Celsius fok hőmérséklet felett használjuk a vadkárelhárító szert.
6. Az permetezést megismételni ,száraz időjárási körülményeket feltételezve, általában 30 naponként szükséges. Esős időjárás alatt a permetezést gyakrabban kell ismételni.
7. 0,5liter vadkárelhárító koncentrátumból készült 5 liter oldat, kb: 750 méter vadkárelhárító szalag egyszeri , vagy 250m , háromszori bepermetezéséhez elegendő.


Árajánlat!

Kalkuláció.


 

2890. Tata, Hullám u. 7.

khunter@freemail.hu

Tel:06/20-9589-225
Üz.rögz: 34/384-250
Fax: 34/589-512