Tisztelt Felhasználóink!

A honlap szerkesztőihez eljuttatott észrevételeknek és a Magyar Vadászat Fórumán leírt véleményeknek köszönhetően, elérkezettnek láttuk az időt, hogy a vadászattal kapcsolatos tudományos munka eredményeit mind szélesebb körben tegyük elérhetővé az érdeklődők számára.
Külön öröm a szerkesztők számára, hogy a fórumon is megjelent egy igény, hogy ezeket az eredményeket széles körben a vadászok közt terjesszék, és ezeket az eredményeket a vadgazdálkodási tevékenység során hasznosítsák, adott esetben gyakorlati tapasztalatokkal kiegészítve, közkinccsé tegyék.
Ennek a közös munkának lehet eredménye egy , — a magyar vadgazdálkodás jövöjét jó irányba befolyásoló , — párbeszéd, melynek köszönhetően nagy elődeink tapasztalatait és az utódok tudományos eredményeit alapul véve javítani tudunk a magyar vadgazdálkodás mai helyzetén. Szeretnénk, ha ez a párbeszéd valóban kialakulna, éppen ezért az érdeklődők bátran mondják el véleményüket akár a leírtak mellett vagy ellene.
A vélemények ütköztetésére a Fórum megfelelő topicjaiban kerítenénk sort, onnan a tartalmas hozzászólásokat az anyag mellé az oldalra elhelyezzük, hogy később is megtekinthető legyen, ne kelljen a fórumban keresgélni.

Szeretnénk, ha ez a rovat iránytű lehetne a felmerülő kérdésekre történő válasz keresése során és kapoccsá válna a tudományos munkát végző, és az elmúlt időszakban óriási gyakorlati tapasztalatokat felhalmozó szakemberek között.

A Rovat szerkesztői